Voor 15:00 uur besteld?Vandaag nog verzonden!.Uit voorraad geleverd! Gratis verzending vanaf €25,- (NL)14 dagen bedenk tijd + 14 dagen retouren   Veilig en eenvoudig betalen Ideal Gratis!       SSL                                                                                                                                
dejemawebshop

Wie is de persoon achter dejema

   Foto

Wie is de ondernemer
Bianca van der kraan - den Os
Wonende te Delft
Geboren in Rotterdam
Op 27 September 1975

Getrouwd Met Marco, Van der Kraan &  Moeder van drie kinderen   “Dejema” is uit de eerste twee letters van hun namen ontstaan  “De (Demelza) Je (Jeffrey) Ma (Marco)”
 
Onderwijs en diploma`s! Onderwijs heb ik wel gevolgd echter tot nu mijn grote spijt nooit afgemaakt! De ervaringen zijn in loop der jaren uit het leven gehaald. Wel heeft mijn wiegje in een ondernemend gezin gestaan, waar ik ook enige ervaringen heb mogen beproeven

Inmiddels zijn twee van mijn drie kinderen volwassen en is de jongste voldoende zelfstandig  waardoor ik weer tijd heb mijn zelf te ontplooien. 

Helaas heb ik een kleine beperking omtrent dyslexie en enkele medische aandoeningen toch kon en wilde ik mijn daar niet bij neerleggen ik wilde niet al zijn afgeschreven  Ik ben van mening wat je nog kan moet je doen!

Al met al heeft dat  er in geresulteerd dat ik inmiddels een kleine shop heb opgezet waar ik zelf erg trots op ben.
Het begon met een hobby  verkopen van gelezen tweedehands boekjes. Naarmate de tijd kwam er steeds iets meer bij.

Inmiddels hebben de tweedehands boekjes een beetje plaats gemaakt voor leuke betaalbare spullen.

Tussen de bedrijven door hou ik nog steeds van een heerlijk boek. Die ik dan zalig kan weg lezen onder het genot van een kopje thee!
Zwemmen is ook nog een van mijn passie`s en ook een heerlijke boswandeling,  lopen langs de zee. Zijn voor mijn  geniet momenten,  


Ik sluit af met een vriendelijke groet
Bianca. 

Contactinformatie:
Betaalmogelijkheden:
    

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN