Voor 15:00 uur besteld?Vandaag nog verzonden!.Uit voorraad geleverd! Gratis verzending vanaf €25,- (NL)14 dagen bedenk tijd + 14 dagen retouren   Veilig en eenvoudig betalen Ideal Gratis!       SSL                                                                                                                                
dejemawebshop

Online geschillenbeslechting

 Klik op de link om verder te gaan. 
Het ODR platform
Alle webwinkels zijn verplicht te verwijzen naar het Europese ODR platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/). Ook webwinkels die helemaal geen zaken doen over de grens. En ook webwinkels die al zijn aangesloten bij een nationale geschillencommissie. Naast de verplichte link naar de aangesloten geschillencommissie, moet de webwinkel dus óók verwijzen naar het ODR platform. De consument zal bij aangesloten webwinkels dus twee opties hebben: hij kan rechtstreeks bij de aangesloten geschillencommissie terecht, maar hij kan zijn geschil ook op het ODR platform melden, waarna het platform ervoor zorgt dat deze consument bij de juiste, aangesloten geschillencommissie terecht komt.
GESCHILLENORGANEN
Bij alle op deze site vermelde geschillenorganen kunt u terecht voor de buitengerechtelijke beslechting van geschillen. Alle instanties zijn gecontroleerd, zij beantwoorden aan onze normen en zijn geregistreerd bij de nationale overheden. 

In overleg met de tegenpartij moet u bepalen welk geschillenorgaan u wenst te gebruiken. 

Elk geschillenorgaan hanteert eigen regels en procedures. Meestal zijn die eenvoudiger, sneller en goedkoper dan een rechtszaak. 

Geschillenorganen  


https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show

Contactinformatie:
Betaalmogelijkheden:
    

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN