Voor 15:00 uur besteld?Vandaag nog verzonden!.Uit voorraad geleverd! Gratis verzending vanaf €25,- (NL)14 dagen bedenk tijd + 14 dagen retouren   Veilig en eenvoudig betalen Ideal Gratis!       SSL                                                                                                                                
dejemawebshop

De mooiste speelfilms 5 films 3 dvd Decoding Third star Down the shore A perfect man savannah

De mooiste speelfilms 5 films 3 dvd Decoding Third star Down the shore A perfect man savannah
De mooiste speelfilms 5 films 3 dvd Decoding Third star Down the shore A perfect man savannah
De mooiste speelfilms 5 films 3 dvd Decoding Third star Down the shore A perfect man savannah
De mooiste speelfilms 5 films 3 dvd Decoding Third star Down the shore A perfect man savannah
De mooiste speelfilms 5 films 3 dvd Decoding Third star Down the shore A perfect man savannah
De mooiste speelfilms 5 films 3 dvd Decoding Third star Down the shore A perfect man savannah
38.99
InStock
Levertijd: +/- 3 tot 7 werkdagen
Voorraad: 1
De mooiste speelfilms 5 films 3 dvd - Decoding - Third star- Down the shore- A perfect man - savannah


8711983102538


Film/Tv-serie


Decoderen van Annie Parker
- Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, is het decoderen van Annie Parker geschreven en geregisseerd door Steven Bernstein, die is gebaseerd op een waargebeurd verhaal met als thema het draaien van de strijd van een vrouw tegen borstkanker. Het verhaal gaat over Annie Parker ( Samantha Morton ), de jongste van twee zussen die hun moeder al vroeg verliezen aan borstkanker. Naarmate beide zusters volwassen worden, gaat hun vader ook over en wanneer Joan, de oudste zus van twee, wordt gediagnosticeerd met borstkanker, begint Annie zich af te vragen of deze kanker erfelijk is.

Naarmate de jaren verstrijken, vindt Annie geluk met haar man Paul en samen hebben ze een kind. Helaas wordt Annie gediagnosticeerd met borstkanker, waarbij ze een dapper onderzoek start naar de redenen waarom dit in haar familie aan de gang was. Parallel aan dit verhaal loopt kankeronderzoekster Mary-Claire King ( Helen Hunt ) die onderzoek doet naar het DNA van kanker en borstkanker in gezinnen bestudeert.

Third Star
- James heeft niet lang meer te leven. De tijd die hij nog heeft, wil hij zo goed mogelijk besteden. Daarom nodigt hij zijn drie beste vrienden uit om samen naar de westkust van Wales te gaan, naar zijn favoriete plekje op aarde. Het spontaan geplande reisje staat bol van de verrassingen, surrealistische ontmoetingen en aangrijpende onthullingen. James' boezemvriend Miles worstelt onderweg met een triest feit: het lijkt wel alsof iedereen om wie hij geeft dood gaat. Davy vindt het vooral belangrijk om er te zijn voor Miles en doet er alles aan om het avontuur tot een goed einde te brengen. En Bill is op de vlucht voor de fouten die hij heeft gemaakt en het comfortabele leven waarin hij opgesloten zit. Met elke kilometer rijden de vier vrienden verder weg van hun verleden en beginnen ze beter te beseffen wat echt leven is.

Down the Shore (2011)
- geregisseerd door Harold Guskin
met Famke Janssen, James Gandolfini en John Magaro

Het verhaal begint in Parijs waar Susan, de zus van Bailey, de charismatische Fransman Jacques ontmoet. Susan nodigt hem uit voor lunch waarna ze hem inhuurt als gids zolang ze in de stad is. Ondertussen in New Jersey zijn de zielsverwanten Bailey en Mary nog steeds goede vrienden nadat een relatie in hun jeugd abrupt eindigde. Nu ze getrouwd is met Wiley en de moeder is van een autistische zoon begint Mary's huwelijk af te brokkelen. Haar vriendschap met Bailey biedt haar de troost waaraan het haar in haar huwelijk ontbreekt. Wanneer een Franse vreemdeling aan Bailey's deur staat met een brief van zijn zus Susan, het nieuws dat hij de weduwnaar is van Susan en de erfenis komt claimen, krijgen de zaken een andere wending.

A PERFECT MAN
- James is een succesvol architect met een sterke neiging tot vreemdgaan. In negen jaar huwelijk heeft hij zijn echtgenote Nina al met vijf vrouwen bedrogen. Nina probeert zijn nieuwsgierigheid naar onbekend vrouwelijk schoon zoveel mogelijk te bevredigen door sexy rollenspellen met hem te spelen. Maar als ze James op heterdaad betrapt met een gemeenschappelijke vriendin, is de maat vol en verlaat ze hem. Er volgt een periode waarin James en Nina bij zichzelf te rade gaan. Hij probeert te achterhalen waar zijn eeuwige drang tot ontrouw vandaan komt, zij vraagt zich af waarom ze niet eerder een einde heeft gemaakt aan de relatie. Als ze merkt dat ze er niet uitkomt, bedenkt ze een verrassende manier om de antwoorden te vinden die ze zoekt.

Savannah
- Savannah is het ware verhaal van Ward Allen (Jim Caviezel), een romantisch en bombastisch personage dat zijn plantage-erfgoed afwijst voor de vrijheid van leven op een rivier. Ward navigeert de verandering van het begin van de 20e eeuw in Amerika aan de verkeerde kant van de wet en de maatschappij, zijn oude vriend, een bevrijde slaaf met de naam Christmas Moultrie (Chiwetel Ejiofor), aan zijn zijde. Meester van Shakespeare en het jachtgeweer dat de markten van Savannah voorziet van gevogelte, Ward vecht voor zijn rechten als jager. Zijn charisma en welsprekende retoriek winnen het hart van een maatschappijvrouw (Jamie Alexander) die haar vader tart om met hem te trouwen. Een oudere Moultrie vertelt het verhaal van het leven op de rivier met zijn vriend aan een kleine jongen, die de legendarische Ward Allen doorgeeft aan de volgende generatie
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij zijn weer lid van het webwinkel keurmerk!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN